«АТОМ ЭЛЕКТР СТАНЦИЯСЫ ӨЗБЕКСТАНДА» ТЕМАСЫН 11-КЛАССТА ОҚЫТЫЎДЫҢ МЕТОДИКАСЫН ЖАРАТЫЎ - Жумамуратов, А.; Худайбергенова, С.; Калилаев, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
11-синф оқувчиларига «Узбекистонда атом электр станцияси» мавзуйини ўқитиш услубини яратиш. Бу мавзу Өзбекистонда атом электр станцисига мутахассислар таёрлашда катта роль ўйнайди.