КРЕАТИВЛИКТИҢ ТЕОРИЯЛЫҚ ТӘРЕПТЕН ҮЙРЕНИЛИЎИ - Худайбергенова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада креативлик муаммоси ва унинг чет эл олимлари томонидан ўрганилиши, шахсда креативлик шаклланишига таъсир қилувчи омиллар талқин қилинган.