МУСИҚА ТАЪЛИМИДА ХАЛҚ ДОСТОНЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Халилов, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақола ўзбек бадиий адабиёти ва ўзбек мусиқа таълими ўртасидаги азалий муносабатлар ёритилган. Бу муносабатларни юзага чиқаришда достончиликнинг ўрнини аниқлаш масалалари қараб чиқилган.