FROM THE EXPERIENCE OF USING STRATEGIES FOR DEVELOPING READING SKILL - Eshniyazova, T. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақола инглиз тили дарсларида ўрганувчилар ўқув кўникмаларини ривожлантириш усулларига багишланган. Автор ўзининг дарс жараёнида қўлланиб юрган «арра» усулидан фойдаланиш йўллари билан ўртоқлашган ва бу усулнинг чет тилини ўрганувчиларнинг ёзма матнларни диққат билан ўқишига, уларнинг ўз билимига жавобгарлик билан карашига олиб келадиган фойдали усул эканлигини кўрсатади.