ПРОБЛЕМНОЕ ОБУЧЕНИЕ КАК СРЕДСТВО РАЗВИТИЯ ШКОЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ - Бектурганова, З.К.; Кожамуратова, А.А.; Калыбаева, У.Т.; Хасанова, М.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада ўқувчининг кенг ва кўп қиррали ривожланиши, мақтаб таълими соҳасидаги муаммолар, ўқитиладиган фанларнинг кўникмалари, идрок этиш уфқларини муаммоли кенгайтириш жараёнлари кўриб чиқилади.