АДАМ ГЕЎДЕСИН СЫЗЫП ҮЙРЕНИЎДЕ ҚЫСҚА МҮДДЕТЛИ ҚАРАЛАМАЛАРДЫҢ ӘҲМИЙЕТЛИЛИГИ - Бекмуратов, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада одам гавдасини чизишни ўргатишда баъзи ўқув машғулотларининг аҳамияти ҳақида фикрлар баён этилган. Шу билан биргаликда одам гавдаси ўлчамларининг ўзаро пропорциялари бўйича тарихий маълумотлар келтирилган.