АНТРОПОЦЕНТРИЧЕСКИЕ ПОСЛОВИЦЫ КАК ЭЛЕМЕНТ НАЦИОНАЛЬНОЙ КАРТИНЫ МИРА - Турсунбаев, Б.; Даулетова, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада ўзбек ва рус тилларидаги мақолларда миллат урф-одати ва анъаналари билан боғлиқ миллий хусусиятлар таҳлил этилиши билан бирга антропоцентрик мақолларнинг халқ маданияти билан боғликлиги масаласи ёритилади.