МӘМЛЕКЕТЛИК ТИЛ – БАСҚАРЫЎДЫҢ НЫЗАМЛАСҚАН ТИЛИ - Оразымбетов, А.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мазкур мақолада қорақалпоқ тилига давлат тили мақоми берилиши, унинг тарихий ва ижтимоий–сиёсий аҳамияти, конун ижроси низом талабларининг ҳолатлари тўғрисида сўз юритилган.