ТЕКСТЫ С ФОНОСТИЛИСТИЧЕСКИМИ ФОНОВАРИАНТАМИ И ИХ ПЕРЕВОД ( НА МАТЕРИАЛЕ УЗБЕКСКОГО ЯЗЫКА) - Гафуров, Б.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада ўзбек тилидаги отларнинг фоностилистик фоновариантларининг бадиий адабиётда фонографик тасвирланиши ва уларнинг рус тилидаги таржимаси ифодаланган.