РЕСПУБЛИКАМЫЗДЫҢ АЎЫЛ ХОЖАЛЫҒЫНДАҒЫ АЛЫП БАРЫЛЫП АТЫРҒАН ЖЕТИСКЕНЛИКЛЕР - Хожалепесов, П.З.; Зинатдинов, Б.П.; Жорабаева, Ж.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада Республикамиз қишлоқ хўжалигида олиб борилаётган ислоҳотларнинг аҳамияти кўрсатилган. Республикамизда қишлоқ хўжалигини минерал ўғитлар билан таъминлаш, бозор иқтисодиёти шароитида қишлоқ хўжалигини молиялаштиришнинг йўллари кўрсатилган.