СОЗРЕВАНИЕ ПЁСТРОГО ТОЛСТОЛОБИКА В УСЛОВИЯХ ПАСТБИЩНОЙ АКВАКУЛЬТУРЫ В РАВНИННОЙ ЗОНЕ РЕКИ ЗАРАФШАН - Канатбаева, Т.С.; Камилов, Б.Г.; Юлдашев, Х.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
2017 – 2018 йиллар баҳорида чипор дўнгпешонанинг (Hypophthalmichthys nobilis) жинсий вояга етиш жараёнини Тудакўл сув омборига чавоқлар ўтказиш усули билан яйлов аквакультураси тартибида уларни етиштирадиган питомникда ўргандик ва мақолада ушбу жараён баён этилган.