MATNLI MASALALARNI VIZUAL DASTURLASH - O‘razboev, N.; Madaminov, U.; Komilova, R.; Sobirova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Makolada obyektga yo`naltirilgan Delphi7.0 tilida maktab kursidagi matematik masalalarni vizuallashgan kompyuterli modellashtirish va dasturlash metodikasi ko`rsatilgan.