ТЕХНОЛОГИЯНЫҢ АДАМЗАТ ЖӘМИЙЕТИ МӘДЕНИЯТЫНЫҢ РАЎАЖЛАНЫЎЫНДАҒЫ ОРНЫ - Шамуратова, Т.; Авезов, Б.; Мадрахимова, Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада технология фани дарсларини ўқитиш жараёнида техника-технологияларнинг ривожланиш тарихини технологик қурилишда ўргатиш орқали ўқувчиларнинг технологик маданиятини, ижодини, креатив фикрлаш қобилиятини ривожлантириш ҳақида сўз боради.