FIZIKADAN LABORATORIYA DARSLARIDA DASTURIY TIZIMLARDAN FOYDALANISH - Jalelov, M.A.; Turekeev, X.S.; Jalekeshov, A.S.; Jaksimuratov, I.J.; Sultanova, M.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Maqolada oliy talim muassasalarida o‘qitiladigan fizika fanining “Mexanika” darsida laboratoriya mashg‘ulotlarning samaradorligini oshirishning yo‘llaridan biri haqida so‘z yuritiladi. Fizika fani laboratoriya mashg‘ulotlarida VideoCom dasturiy tizimidan foydalanish tavsiya etiladi. VideoCom dasturiy tizimi laboratoriya ishini bajarishda AKT bilan birga ishlashning fizikaviy jarayonlardagi ahamiyati haqida qisqacha ko‘rsatib o‘tishdan iborat.