КОМПЬЮТЕР ГРАФИКАСИ ТАЛАБАЛАРНИНГ ФАЗОВИЙ ТАСАВВУРИ РИВОЖЛАНИШИНИНГ ОМИЛИ СИФАТИДА - Дилшодбеков, Ш.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мазкур мақолада талабаларнинг фазовий тасаввурини ривожлантиришда, назорат қилишда ва тизимлаштиришда CAD дастурларидан фойдаланиш методи ёритилган.