ОЛИЙ ТАЪЛИМДА «ЭЛЕМЕНТАР ЗАРРАЛАР» ФИЗИКАСИНИНГ ФАНЛАРАРО АЛОҚАДОРЛИКДАГИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ - Давлетниязов, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада “Элементар зарралар” физикаси бўлими ўрганадиган жараёнлар ва объектлар фанлараро алоқадорлик тамойили асосида қараб чиқилган