ТАРИХИЙ ЁДГОРЛИКЛАР ВОСИТАСИДА ЎҚУВЧИ-ЁШЛАРДА ИНСОНИЙ ФАЗИЛАТЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ЙЎНАЛИШЛАРИ ВА БОСҚИЧЛАРИ - Утебаев, Т.Т.; Бекниязов, Б.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада ўқув жараёнида тарихий ёдгорликларнинг тарбивий салоҳиятидан фойдаланишнинг асосий йўналишлари, ўқувчиларни архитектура ёдгорликларига жалб этиш тизими кўрсатиб берилган.