BOLALAR MUSIQIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Boboxonova, F. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablarining boshlang’ich sinflarida, musiqiy qobiliyatlari sust rivojlangan o’quvchilar bilan ishlash mazmini va metodikasi yoritib berilgan.Shuningdek o’quvshilarning psixologik-fiziologik holatlari tavsiflangan.