МУСТАҚИЛЛИК ДАВРИ ЎЗБЕК ДРАМАТУРГИЯСИДА АМИР ТЕМУР ОБРАЗИНИНГ БАДИИЙ ТАЛҚИНИ - Аҳмедова, В.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада мустақиллик даври ўзбек драматургиясида тарихий мавзуга эътибор ортишининг тарихий-ҳуқуқий, аксиологик, адабий-маърифий асослари белгиланган. Амир Темур образи яратилган асарларнинг ютуқ ва камчиликлари тадқиқ қилинган.