ЯЗЫК УЛИЦЫ - НАШ ЯЗЫК - Кощанов, К.М.; Ганиева, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада Нукус шаҳри кўчаларидаги баннерлар, плакатлар ва афишалардаги юборилган қўпол хатолар ҳақида сўз юритилиб, уларни тузатиш йўллари кўрсатилган.