АБУЛ БАРАКОТ НАСАФИЙНИНГ “КАНЗУДДАҚОИҚ” АСАРИ ҲАНАФИЙ МАЗҲАБИДАГИ МЎЪТАБАР ФИҚҲИЙ МАТНЛАРДАН БИРИДИР - Жўраев, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Бу мақолада “Канзуд дақоиқ” асари ҳанафий мазҳабидаги мўътабар ва энг мухтасар фиқҳий матнлардан бири эканлиги ва талаба қисқа вақтда кўпроқ маълумотларга эга бўлиши мумкинлиги ҳақида маълумотлар берилган.