ЖАҢА МЕДИАДА ПУҚАРАЛЫҚ ЖУРНАЛИСТИКАНЫҢ СОЦИАЛЛЫҚ МАШҚАЛАЛАРДЫ ШЕШИЎДЕГИ МҮМКИНШИЛИКЛЕРИ - Есемуратова, С.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикасидаги фуқаролик журналистлар ва блогерларнинг муҳим ижтимоий муаммолари ёритилган. Шунингдек, унда фуқаролик журналистикаси тўғрисидаги олимлар фикрлари келтирилган.