ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ И ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ПРОБЛЕМЫ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ШКОЛ, СПЕЦИАЛИЗИРУЮЩИХСЯ НА ОБУЧЕНИИ ТАЛАНТЛИВЫХ ДЕТЕЙ - Делов, Т.Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада иқтидорли болаларни ўқитишга иҳтисослашган мактабларнинг самарадорлигини ўстиришнинг психологик ва технологик жихатлари мухокама қилинади. Иқтидорли болаларни ўқитишга ихтисослашган мактабларнинг самарадорлигини оширишнинг психологик ва технологик жихатларини диққат билан ўрганиш малакали мутахасисларни тайёрлашга ёрдам беради.