BOLALAR DUNYOQARASHINI SHAKLLANTIRISHDA “BOLAJON” TELEKANALINING O‘RNI VA AHAMIYATI - Oripova, N.X.; Ashirova, S.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Maqolada bolalar dunyoqarashini shakllantirishda televideniyening o‘rni va ahamiyatiga to‘xtalib o‘tilgan. Shu bilan birga mazkur maqolada bolalarning sevimli telekanali bo‘lgan “Bolajon”ning ruknlari tahlil qilinib, ularning bugungi davr bolalari ruhiy-ma’naviy ehtiyojini qondirishdagi imkoniyatlari ham bayon etiladi.