ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ДАРСЛАРИ ВА СИНФДАН ТАШҚАРИ МАШҒУЛОТЛАРНИНГ ЭСТЕТИК ЖИҲАТЛАРИ ВА УНИНГ ГЎЗАЛЛИК МЕЗОНЛАРИ - Хожимирзаев, А.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мазкур мақолада жисмоний тарбия дарслари ва синфдан ташқари машғулотларнинг эстетик жиҳатлари ва унинг бадиий мезонлари борасида, таълим амалиётида жисмоний тарбия ўқитувчилари томонидан қўлланилиши лозим бўлган масалалар юзасидан кўрсатма ва таклифлар келтирилган.