ОҚЫЎШЫЛАРДА ТАРИЙХЫЙ БИЛИМЛЕРДИ ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎДЕ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ОРНЫ (VI класс мысалында) - Ганиев, Т.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада педагогик технологияларнинг афзалликлари тўғрисидаги фикрлар ўртага ташлаган ва тарих дарсларида интерфаол методлардан фойдаланиш усуллари кўрсатиб ўтилган.