КЛАССТАН ТЫС ЖУМЫСЛАРДА ҮЛКЕ МАТЕРИАЛЛАРЫНАН ПАЙДАЛАНЫЎДЫҢ ТӘЛИМ –ТӘРБИЯЛЫҚ ӘҲМИЙЕТИ - Баўетдинов, Р.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада синфдан ташқари ишларда археологик материаллардан фойдаланишнинг таълимий ва тарбиявий аҳамияти кўриб чиқилган. Синфдан ташқари ишларнинг асосий турлари, қўллаш усуллари тахлил этилган. Дарс сифати ва самарадарлигининг ортишига ўлка материалларидан фойдаланишнинг ижобий таъсири борлиги таъкидланади.