КОМПЬЮТЕР ГРАФИКАСИНИ ЎҚИТИШДА EMBARCADERO ДАСТУРЛАШ ТИЛИДАН ФОЙДАЛАНИБ 3D ГРАФИК ОБЪЕКТЛАР ЯРАТИШ - Алламбергенова, М.Х.; Мадаминов, У. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада компьютер графикалари, жумладан, уч ўлчамли графикаларни дастурлашнинг афзалликлари ҳақида сўз боради. Бугунги кунда кўплаб 3D компьютер дастурлари мавжуд. Улардан бири "Embarcadero" дастури. Ушбу дастур сизга дастурлаш тилидан фойдаланиб, объект моделлари ва уч ўлчамли графикалар яратиш имконини беради.