«MOODLE LMS» МАСОФАВИЙ ЎҚИТИШ ТИЗИМИДАН ТАЛАБАЛАР МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ - Алеўов, Ў.; Байдуллаев, А.С.; Рахманова, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада Moodle LMS масофавий таълим тизимининг қисқача характеристикаси келтирилган ҳамда унинг асосий имкониятлари ва устунликлари кўрсатиб ўтилган.