“SHARQ TARONALARI” XALQARO MUSIQA FESTIVALINING IJTIMOIY AHAMIYATI - Boliev, U. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Mazkur maqolada Sharq taronalari Xalqaro musiqa festivali tarixi, ahamiyati va uning o‘ziga xos xususiyatlari xususida keng qamrovli fikrlar taqdim etilib, shuningdek, bu kabi festivallarning ijtimoiy ahamiyati haqida ham xulosalar bayon etilgan.