ЎРТА ОСИЁДА БРОНЗА ДАВРИДА МИГРАЦИЯЛАР ВА ЭТНОМАДАНИЙ ЖАРАЁНЛАР - Абдуллаев, У.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада Марказий Осиёнинг бронза давридаги этномаданий жараёнлари ва ижтимоий-иқтисодий тизими таҳлил этилади. Ўрта Осиёга амалга оширилган миграциялар босқичларга ажратилган.