КОЛОВРАТКИ СЕМЕЙСТВА BRACHIONIDAE EHRENBERG, 1838 ФАУНЫ УЗБЕКИСТАНА: РОДЫ KERATELLA, PLATIAS, PLATIONUS, NOTHOLCA, ANURAEOPSIS - Сапаров, А.Д.; Мирабдуллаев, И.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада Ўзбекистон сув фаунаси Brachionidae оиласининг турларини аниқлашда қисқа маълумотлар ва жадваллар келтирилган.