БЎЛАЖАК ТАРИХ ЎҚИТУВЧИЛАРИДА ИЖОДИЙ ФИКРЛАШНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ АСОСИЙ КОМПОНЕНТЛАРИ - Ярматов, Р.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада бўлажак тарих фани ўқитувчиси ўқувчилар онгида тарихий манба ва адабиётлар билан ишлаш кўникмасини шакллантириш ҳамда ўқувчиларда қўшимча адабиёт ва манбалардан фойдалана олиш, тарихий-бадиий асарлар, оммавий ахборот воситаларида берилаётган маълумотларга тарих фанидан олган билимлари асосида муносабат билдира олиш компетенцияларини шакллантириш каби масалалар ёритиб берилган.