ДАРС ЖАДВАЛИНИ ТУЗИШ ТИЗИМИНИНГ МАТЕМАТИК МОДЕЛИ - Мухамедиева, Д.Т.; Сапаров, А.Д.; Зиядуллаев, Д.Ш.; Джолдасбаева, А.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада олий таълим муассасаларида дарс жадвалини автоматик тузиш масаласининг самарали ечимининг математик модели ва алгоритмини яратиш масаласи кўриб чиқилган.