TEXNOLOGIK LOYIHALASH – MUSIQA MASHG’ULOTLARIDA SAMARALI TA’LIM - Abdukarimova, E. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Maqolada pedagogika oliy o’quv yurtlarining “Musiqiy ta’lim” yo’nalishida mumtoz va maqom mavzusidagi darslarni texnologik loyihalashtirish asosida tashkil etishning afzalliklari haqida fikr yuritiladi.