О ТВОРЧЕСКОМ ИСПОЛЬЗОВАНИИ ЗАИМСТВОВАННОЙ ЛЕКСИКИ В ОБУЧЕНИИ РУССКОМУ ЯЗЫКУ - Кощанов, К.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада куп сонли рус-интернационал ўзлашмаларини қорақалпоқ ўқувчиларига рус тили дарсларида ўргатишнинг самарали усуллари ҳақида сўз қилинади.