УГОЛОВНО-КРИМИНОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ОРГАНИЗОВАННОЙ ПРЕСТУПНОСТИ - Исмаилова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Уюшган жиноятчиликка қарши кураш бугунги куннинг муҳим ва долзарб масалаларидан бирига айланиб бормоқда. Уюшган жиноятчиликка қарши кураш натижалилигига ижтимоий хавфли ёки энди пайдо бўлган гуруҳларда кенг кўламли огоҳлантирувчи таъсир чораларини кучайтириш йўли билан эришиш мумкин. Бу эса, уюшган жиноятчиликка қарши курашни барқарорлаштириш бўйича ҳуқуқий, уюшқоқлик ва тактик характердаги чора-тадбирлар тизимини белгилаб беради.