ИНСАН ҚƏДИРИ – УЛЛЫ ҚƏДИРИЯТ - Алланазарова, Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мазкур илмий мақолада инсон қадр-қиммати‚ инсоннинг жамиятдаги ўрни, инсоний фазилатлари ҳақидаги масалалар, Европа фалсафасидаги инсон ва жамият ҳақидаги қарашлар, таъсир омиллари ҳақидаги масалалар сўз қилинади.