ҚАРАҚАЛПАҚСТАН АЙМАҒЫНДА ӨСИЎШИ ЖУЎСАН – ARTEMISIAL ӨСИМЛИГИ - Атамуратов, Р.; Оразбаева, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада шувоқ ўсимлигининг тиббиётда, халқ хўжалигида, чорвачиликда, кундалик хаётдаги аҳамияти ёритиб берилган. Муаллифлар Қорақалпоғистон ҳудудида ўсадиган шувоқ ўсимлигининг турлари буйича тадқиқотлар истиқболи учун хизмат қилувчи мухим далилларни келтирган.