КОГНИТИВНОЕ РАЗВИТИЕ ДОШКОЛЬНИКА - Тлеумбетова, К.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада мактабгача ёшдаги болаларнинг психик ривожланищ хусусиятлари ҳақида ёзилган. Бу ёшда болаларнинг атроф-мухитга бўлган муносабати ва психик ҳаётида ўзгаришлар вужудга келади. Мақолада боланинг психик жараёнидаги ўзгаришлари ва бола шахсининг шаклланиши ҳақидаги олимларнинг илмий қарашлари келтирилган.