ИНТЕЛЛЕКТУАЛЛАШТИРИЛГАН ТАЪЛИМ МАЗМУНИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Тўрақулов, У.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада бўлажак ўқитувчиларни касбий фаолиятга тайёрлаш учун интеллектуаллаштирилган таълим мазмунини шакллантириш масаласи қаралади. Мақоладан таълим соҳасини интеллектуаллаштириш муаммолари билан шуғулланувчилар фойдаланиши мумкин.