МУСИҚА МАДАНИЯТИ ДАРСЛАРИДА МУЛЬТИМЕДИЯ ВОСИТАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Пардаев, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Таълимда инновацион технологиялар ва техник воситалардан фойдаланиш таълим самарадорлигини ва таъсирчанлигини ошириб, талаба-ёшларнинг ўқув мотивини ўстириши мақолада баён этилган.