ЭЛЕКТРОТЕХНИКА, РАДИОТЕХНИКА ВА ЭЛЕКТРОНИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШДА АМАЛИЙ МАШҒУЛОТЛАРНИНГ ТАКОМИЛЛАШТИРИЛГАН МАЗМУНИ - Орынбетов, Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада олий таълимда ўқитишнинг сифатини оширишда янги ўқитиш усулларидан фойдаланиш бўйича тавсиялар берилган. Бу тавсияларнинг асосий мақсади ахборот технологияларининг қўлланилиши ўқитишнинг ушбу соҳадаги малака ва кўникмаларни ривожлантиришдан иборат.