ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА БАДИИЙ ТЎГАРАКЛАР ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛИЙ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ТАЛАБЛАРИ - Мустафаев, Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу илмий мақолада тўгарак иши фаолиятини илмий асосда ташкил қилиш, тўгарак машғулотлари самарадорлигини ошириш, ОТМ бадиий тўгаракларининг фаолиятини ташкил қилиш ва методик такомиллаштириш йўллари ҳақида фикр юритилади.