ЖАС ӨСПИРИМЛЕР МИНЕЗ-ҚУЛҚЫНДАҒЫ БАЗЫ БИР МАШҚАЛАЛАР - Қадрекова, А.Қ.; Сабирова, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада болалардаги салбий хулқ –атворнинг пайдо бўлиши ҳолатлари ва уни бартараф этиш чоралари, бу масалада оиланинг, бола яшаётган мухитнинг ижобий ва салбий тарбиявий аҳамияти сўз этилган.