МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ПЕДАГОГ ХОДИМЛАРИ ВА РАҲБАРЛАРИ МАЛАКАСИГА ҚЎЙИЛГАН ТАЛАБЛАР - Ибрагимова, Г.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада мактабгача таълим, мактабгача таълимнинг сифати, мактабгача таълимнинг давлат талаблари ҳам янги ижтимоий буюртмадан келиб чиққан ҳолда такомиллаштириш, мактабгача таълим соҳасидаги ислоҳотлар каби масалалари ёритилган.