ОСНОВНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ МОДЕРНИЗАЦИИ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ В УЗБЕКИСТАНЕ И ЯПОНИИ - Хасанова, Г.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мамлакатимизда ҳар томонлама иқтисодий ислоҳотларни амалга оширишда таълим тизимини, таълим турларини янада такомиллаштириш ва ривожлантириш энг муҳим ва долзарб масалалардан хисобланади. Мақолада Ўзбекистон ва Япония касб-ҳунар таълими тизимини модернизациялашнинг асосий йўналишлари кўриб чиқилган бўлиб, япон таълим тизимини ривожлантириш тажрибаси таҳлил қилинди.