БЎЛАЖАК МАТЕМАТИКА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ МУСТАҚИЛ ИШИ МЕТОДИК КОМПЕТЕНТЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ОМИЛИ СИФАТИДА - Бердибаев, М.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мақолада профессионал таълим йўналиши бўйича талабанинг мустақил таълим олиш муаммоси кўриб чиқилади. Мустақил иш турларининг руйхати, шунингдек, талабанинг мустақил таълимининг педагогик жараёнининг таркибий қисми келтирилади. Талабанинг мустақил иши - мустақил таълимнинг компонентларидан бири эканлиги таъқидланади.