БЎЛАЖАК ПСИХОЛОГЛАРНИНГ КАСБИЙ РИВОЖЛАНИШИДА МОТИВАЦИОН СОҲАНИ ТАДҚИҚ ЭТИШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Бабаниязова, М.Ю. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Мазкур мақолада бўлажак психологларнинг касбий ривожланишида мотивацион соҳани тадқиқ этишнинг назарий асослари таҳлил қилинган.