ИЗУЧЕНИЕ ВНЕАУДИТОРНЫХ РАБОТ ПО КАРАКАЛПАКСКОЙ ЛИТЕРАТУРЕ В АКАДЕМИЧЕСКИХ ЛИЦЕЯХ - Алламбергенов, К.; Юсупов, К.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2018)
Ушбу мақолада қорақалпоқ адабиётида адабий конференция, адабий кеча, тўгарак машғулотлари, адабий виставка, адабий журнал, деворий газета, адабий экскурсия каби дарсдан ташқари ишларни ўрганиш ва тарбиялашнинг аҳамияти баён қилинган.